Caffè Cagliari kvaliteta

U svim fazama obrade, od prženja do pakiranja, kava se podvrgava strogoj kontroli kvalitete ponovljenim testovima i laboratorijskim ispitivanjima, kako bi se provjerio rezultat u šalici. Na osnovi uzorka provode se i mikrobiološke analize gotovog proizvoda, što dodatno jamči kvalitetu Cagliari kave.

Image

Kvaliteta sirovina

Kao i na bilo koju biljnu vrstu, na kavu utječu i karakteristike mjesta uzgoja (nadmorska visina, klima, tlo) i upravo iz tog razloga potraga za kvalitetnim Caffè Cagliari započinje pažljivim odabirom najboljih svjetskih plantaža koje mogu ponuditi raznolikost sirove kave, s visokim organoleptičkim svojstvima.

Nakon što su stigle u talijanske luke, nakon pažljivih provjera i analiza, serije zelene kave u spremnicima se prevoze u pogon Caffè Cagliari, dalje čiste i čuvaju u silosima.

Prerada kave: prženje

Caffè Cagliari jedna je od rijetkih tvrtki za prženje koja još uvijek koristi tradicionalnu metodu "odvojenog prženja". Kako bi se osigurala homogenost boje i okusa svakog zrna i pojačala njegova aroma, potrebno je prilagoditi vrijeme i temperature svakoj specifičnoj kvaliteti kave. Nakon prženja zrno se hladi zrakom i čuva u namjenskim ćelijama. Samo se u ovom trenutku različite sorte pržene kave brzo pomiješaju prema posebnim Cagliari receptima za kavu, dobivajući uvijek homogene i mirisne mješavine. Izbor je to koji zahtijeva dulje i složenije procese i vremena, dubinsko znanje, veliki kapacitet pohrane, ali koji je nagrađen inače nedostižnom konačnom kvalitetom.

Pakiranje koje poboljšava proizvod

Za zrna kave namijenjene profesionalnoj upotrebi predviđene su linije za pakiranje od 1 kg, u posebnim pakiranjima s jednosmjernim visokotlačnim ventilima koji održavaju organoleptička svojstva kave nepromijenjena s iznimnim rezultatom u šalici. Različite mješavine namijenje su domaćoj potrošnji kako bi najbolje zadovoljile različite ukuse. Dolaze u širokom rasponu različitih pakiranja: 125 g - 250 g - 500 g.

Image
Image
CAFFE CAGLIARI HRVATSKA
PRODAJNI SALON
Kosorova 19, Zagreb (pogledaj na Google karti)
Radno vrijeme: 08:00 - 16:00 sati
Telefon: 01 / 2440 555
 
SJEDIŠTE
16. MERIDIJAN d.o.o. za ugostiteljstvo, trgovinu i usluge
OIB: 91429672003
Ulica grada Vukovara 241
10000 Zagreb, Hrvatska