Giambattista Guerini osnovao je Gelmatic 1972god., tvrtku koja je oduvijek stručnjak u proizvodnji strojeva za ekspresno mješanje i smrzavanje, proces koji zahtjeva sofisticiranu i naprednu tehnologiju.

Koncentrirajući se na jednu vrstu aparata i s ciljem da kvaliteta nikada ne smije biti ugrožena, tvrtka je razvila tehnologije i procese koji svakome omogućuju proizvodnju izvrsnog gelata i sladoleda, smrznutog jogurta, smrznutih slastica i pića, te milkshakeova.

Ekspresno mješanje i zamrzavanje najprirodnija je metoda za izradu gelata, smrznutog jogurta, milkshakea, deserata i smrznutih slastica. Proizvod se poslužuje odmah nakon miješanja i zamrzavanja što jamči svježinu proizvoda, a okusi su izraženi i sačuvani jer se poslužuju na idealnoj temperaturi od -6*C do -9*C.

Gelmatic neprestano teži poboljšanju kvalitete svojih strojeva, a naizgled jednostavna konstrukcija zapravo je rezultat pažljivog odabira materijala, komponenti i procesa koji osiguravaju izvrsnost, te su jamstvo najviših standarda pouzdanosti, performansi i trajnosti. Koriste se samo Lafert motori koji su 100% proizvedeni u Italiji kako bi Vam zajamčili visoke performanse aparata čak i u ekstremnim uvjetima. Uz pouzdanost ide i ušteda energije zahvaljujući visokoj učinkovitosti ovih motora koji zadovoljavaju IE3 standarde energetske učinkovitosti.

Visoko razvijeni proizvodni sustav koristi zupčaste tlačne pumpe kako bi se osigurala konstantna konzistencija sladoleda i razne mogućnosti podešavanja. Pumpa je od nehrđajućeg čelika AISI304 sa samo nekoliko dijelova koje je potrebno čistiti, te zupčanici od PEEK polimera koji omogućuju duži vijek trajanja.

Gelmatic aparati omogućuju Vam brzu, jednostavnu i higijensku proizvodnju uz uštedu truda i vremena s izvrsnim omjerom uloženog i dobivenog.

 

Naša je misija zadržati standarde izvrsnosti koje svi očekuju od oznake "Made in Italy"

 

BVEASY2 black web 1200x1200

Image
CAFFE CAGLIARI HRVATSKA
PRODAJNI SALON
Kosorova 19, Zagreb (pogledaj na Google karti)
Radno vrijeme: 08:00 - 16:00 sati
Telefon: 01 / 2440 555
 
SJEDIŠTE
16. MERIDIJAN d.o.o. za ugostiteljstvo, trgovinu i usluge
OIB: 91429672003
Ulica grada Vukovara 241
10000 Zagreb, Hrvatska